Pește glazurat cu sparanghel prăjit și roșii Cherry

Pește glazurat cu sparanghel prăjit și roșii Cherry
Peștele glazurat cu sparanghel prăjit și roșii Cherry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $5.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 255 calorii. Un amestec de sos VH pad thai, sare și piper, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de pește thailandez, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni cu sos de anason stelat ca desert. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ pentru sparanghel prăjit și roșii Cherry, Sparanghel Prăjit Cu Roșii Cherry Și Usturoi, și Piept de pui prăjit cu roșii cherry și sparanghel.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista