Pește Gefilte

Pește Gefilte
Peștele Gefilte este un fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 95 calorii, 16g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Un amestec de țelină, morcovi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește Gefilte, Pește Gefilte La Cuptor, și Rețetă De Pește Gefilte.

Instrucțiuni

1
File de pește; pus deoparte. Înfășurați oasele în siguranță în pânză de brânză; așezați într-o oală de 8 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
StocStoc
PeștePește
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa feliată, țelina, morcovii, 1 lingură de sare, zahăr și apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și fierbeți 30 de minute. Tulpina lichid; aruncați legumele și oasele. Lăsați lichidul să revină la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
3
Măcinați peștele; combinați peștele, ouăle, țelina tocată, ceapa, morcovul, făina matzo, sarea rămasă și piperul într-un bol mare de amestecare; se amestecă bine. Formați amestecul de pește în torturi alungite folosind 1/2 cană de amestec pe tort. Aruncați chiftelele în lichid fierbinte; acoperiți și gătiți la foc mic 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
MorcovMorcov
țelinățelină
PiperPiper
CeapăCeapă
OuăOuă
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Lăsați peștele gefilte să se răcească complet în lichidul de gătit; se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Se servește cu hrean roșu și se ornează cu fâșii de morcov și pătrunjel, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
PătrunjelPătrunjel
MorcovMorcov

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate10
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista