Peștele Gefilte este un fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 95 calorii, 16g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Un amestec de țelină, morcovi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește Gefilte, Pește Gefilte La Cuptor, și Rețetă De Pește Gefilte.
Instrucțiuni
1
File de pește; pus deoparte. Înfășurați oasele în siguranță în pânză de brânză; așezați într-o oală de 8 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Stoc
Pește
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa feliată, țelina, morcovii, 1 lingură de sare, zahăr și apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și fierbeți 30 de minute. Tulpina lichid; aruncați legumele și oasele. Lăsați lichidul să revină la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
Ceapă
Zahăr
Apă
Sare
3
Măcinați peștele; combinați peștele, ouăle, țelina tocată, ceapa, morcovul, făina matzo, sarea rămasă și piperul într-un bol mare de amestecare; se amestecă bine. Formați amestecul de pește în torturi alungite folosind 1/2 cană de amestec pe tort. Aruncați chiftelele în lichid fierbinte; acoperiți și gătiți la foc mic 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Morcov
țelină
Piper
Ceapă
Ouă
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Lăsați peștele gefilte să se răcească complet în lichidul de gătit; se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
5
Se servește cu hrean roșu și se ornează cu fâșii de morcov și pătrunjel, dacă se dorește.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.