Pește Gefilte

Pește Gefilte
Peștele Gefilte este un fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 70 de calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Un amestec de sare kosher, coajă de lămâie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pate De Pește Gefilte, Roșu Snapper Gefilte Pește, și Rețetă De Pește Gefilte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați stocul de pește într-un vas mare și larg și aduceți la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura la mediu scăzut și mențineți un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați ceapa, morcovul și păstârnacul într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Procesați până când legumele sunt tocate foarte fin, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, aproximativ 1 minut în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Se transferă într-un castron mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați peștele în bucăți de 1-1 / 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Așezați jumătate din acesta în robotul de bucătărie și procesați până când s-a format o bilă, aproximativ 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Transferați mingea în bol cu legumele și repetați cu peștele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Presărați amestecul de pește și legumele cu masa matzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
LegumeLegume
PeștePește
8
Adăugați ouăle, coaja de lămâie, sucul de lămâie și sarea și piperul măsurate. Folosind mâinile curate, amestecați până se combină (nu strângeți sau suprasolicitați). Pentru a gusta condimentul, formați un mic tort și braconați-l în stocul de pește Până când este ferm și gătit. Gustați tortul și adăugați mai multă sare și piper în amestecul de pește, după cum este necesar. Repetați testul de condimente după cum este necesar.Folosind mâinile umede și o măsură de 1/4 cană, formați amestecul de pește în ovale lungi de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Stoc De PeșteStoc De Pește
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CondimenteCondimente
OuăOuă
PeștePește
9
Așezați pe o foaie de copt.Așezați ușor ovalele în stocul de fierbere. Acoperiți cu un capac etanș și fierbeți până când este ferm și fiert, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți cu grijă ovalele din stoc și transferați-le pe o foaie de copt curată pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Se toarnă stocul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine peste un vas mare rezistent la căldură, aruncând solidele. Lăsați stocul să se răcească la temperatura camerei.Între timp, așezați peștele gefilte răcit într-un recipient mare, cu un capac etanș și puneți-l la frigider. Când stocul este rece, turnați-l în recipientul cu peștele gefilte, asigurându-vă că sunt scufundați. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la overnight.To serviți, folosiți o lingură cu fante pentru a transfera peștele gefilte din stoc într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
11
Se servește cu hrean de sfeclă sau maioneză de mărar-hrean, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
MaionezăMaioneză
SfeclăSfeclă
MărarMărar

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista