Peștele de ghimbir-usturoi în pergament necesită aproximativ 29 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.45 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet de vin de orez, biban de mare, sos tamari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal scump. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Rețete similare includ Pește de ghimbir-usturoi în pergament, Pește în hârtie pergament, și Pește De Primăvară În Pergament.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Scoateți 4 bucăți de pergament pentru a forma pachete fiecare de aproximativ 12 inci lungime. Condimentează peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
4
Așezați o bucată de pergament într-un vas superficial, apoi în centrul stivei de hârtie 1/4 din scallions și shiitakes, strat cu felii de ghimbir și usturoi și deasupra cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ciuperci Shiitake
Usturoi
Ghimbir
Pește
5
Combinați mierea, oțetul și tamari și turnați 1/4 din sos peste pește. Îndoiți partea superioară a pergamentului, apoi rotiți părțile laterale pentru a forma o pungă sigilată. Repetați cu pergamentul și ingredientele rămase. Aranjați pungile pe o foaie de copt și prăjiți-le în cuptorul fierbinte timp de 12 până la 14 minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.