Peștele curry este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 35 de porții. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 46 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. 57 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei de canolan, ceapă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chowder De Pește Curry, Cuptor Curry Pește Aburit, și Pește Indian și conopidă cremoasă cu curry pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.