Pește cu gust de castravete-portocaliu
Peștele cu gust de castravete-portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 141 calorii, 20g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați portocale mandarine, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Încercați Tacos De Pește Cu Gust De Castraveți, Pește condimentat Indian cu gust de castraveți, și Picant Castravete Savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru gust, într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente; pus deoparte.
Combinați sare și piper; se presară peste fileuri.
Așezați pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit antiaderent. Se fierbe 3-4 in. de la căldură timp de 9-12 minute sau până când peștele fulgi ușor cu o furculiță. Folosiți o lingură cu fante pentru a servi gustul cu peștele.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.