Pește cu crustă de Tortilla cu salată de ridiche

Pește cu crustă de Tortilla cu salată de ridiche
Peștele cu crustă de Tortilla cu salată de ridiche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 215 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,1 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coji de tostada de porumb, fileuri de tilapia, 1/4 cană de pansament italian Kraft zesty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tortilla Crusted Pește, Tacos De Pește Cu Salsa Verde Și Salată De Ridiche, și Tacos De Pește Cu Salsa Verde Și Salată De Ridiche.

Instrucțiuni

1
Se amestecă mayo și coaja într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați firimiturile tostada în farfurie. Înmuiați fileurile de pește, câte 1, în amestec de maioneză, apoi în firimituri de tostada, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui file cu amestec de maioneză, apoi firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
TostadasTostadas
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
3
Încălziți tigaia antiaderentă mare și grea pulverizată la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați pește, în loturi; gatiti 4 pana la 5 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita. Între timp, combinați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Serviți pește acoperit cu salată de ridiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista