Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele cu crustă de cartofi roșii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 203 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, piper, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați File De Pește Cu Crustă De Cartofi-Rozmarin, Pește cu crustă de cartofi Jay cu Salsa de Mango, și Prăjituri de pește și cartofi cu crustă aurie cu iaurt de mărar pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.