Pește cu Broccoli, cartofi copți și sos de brânză (lite-bleu)

Pește cu Broccoli, cartofi copți și sos de brânză (lite-bleu)
Peștele cu Broccoli, cartofi copți și sos de brânză (lite-bleu) este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porție. Acest fel principal are 719 calorii, 82G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $6.39 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pește, lămâie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Meat Lite: Mac și brânză cu pui și Broccoli, Deli Salată Verde Wrap (Lite-Bleu), și Flounder Umplute Cu Carne De Crab (Lite-Bleu).

Instrucțiuni

1
Cartof: Preîncălziți cuptorul la 177°
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați cartoful pe jumătate pe lungime și marcați blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3
Se presară sare, piper negru și unt de pulverizare fără grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos Cu RachiuSos Cu Rachiu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Așezați ingredientele sosului într-un castron mic pentru microunde sau într-o ceașcă de măsurare pyrex. Topiți amestecul de brânză timp de 2-3 minute, amestecând după fiecare minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se serveste cu masa.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate73
Revista