Pește cu Broccoli, cartofi copți și sos de brânză (lite-bleu)
Peștele cu Broccoli, cartofi copți și sos de brânză (lite-bleu) este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porție. Acest fel principal are 719 calorii, 82G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $6.39 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pește, lămâie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Meat Lite: Mac și brânză cu pui și Broccoli, Deli Salată Verde Wrap (Lite-Bleu), și Flounder Umplute Cu Carne De Crab (Lite-Bleu).
Instrucțiuni
1
Cartof: Preîncălziți cuptorul la 177°
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați cartoful pe jumătate pe lungime și marcați blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3
Se presară sare, piper negru și unt de pulverizare fără grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos Cu Rachiu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1
Așezați ingredientele sosului într-un castron mic pentru microunde sau într-o ceașcă de măsurare pyrex. Topiți amestecul de brânză timp de 2-3 minute, amestecând după fiecare minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.