Peștele crocant cu ierburi cu cartofi parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 220 calorii, 23g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de arpagic și ceapă philadelphia cu 1/3 mai puțină grăsime decât crema de brânză, frunze de busuioc, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Pește crocant cu ierburi cu cartofi parmezan, Pește cu ierburi de lămâie cu cartofi prăjiți crocanți la cuptor, și Cartofi Prăjiți Cu Ierburi Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pulverizați foaia de copt acoperită cu folie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
3
Adăugați 1 linguriță. busuioc pentru a acoperi amestecul în punga agitatorului; agitați ușor pentru a combina. Utilizați pentru a acoperi peștele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
Zahăr Roșu Grosier
Pește
4
Se pune în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 20 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita. Între timp, gătiți cartofii în apă clocotită într-o cratiță mare de 15 până la 20 min. sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie Cu Sos
6
Scurgeți cartofii; reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați lapte, topping ras, cremă de brânză cu conținut redus de grăsimi, rozmarin și busuioc rămas; se pasează până se amestecă amestecul și are consistența dorită.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.