Pește Copt De O Zi Plină
Peștele copt de o zi plină este un fel principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 351 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, file de pește, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 43%. Rețete similare sunt Cina De Zi Ocupată, Salată De Zi Plină, și Tort De Zi Ocupat.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați smântână și amestec de supă.
Așezați firimiturile de pâine într-un alt vas puțin adânc.
Tăiați peștele în bucăți de dimensiuni de servire; se acoperă cu amestec de smântână, apoi se rulează în firimituri.
Așezați în două unse 13-in. x 9-în. vase de copt.
Se coace, neacoperit, la 425, timp de 12 minute.
Se presară cu brânză; coaceți cu 2-6 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hartford Court Russian River Pinot Noir ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Hartford Court râul rus Pinot Noir ( jumătate de sticlă)]()
Hartford Court râul rus Pinot Noir ( jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.