Pește Castron Jello!

Pește Castron Jello!
Pește Castron Jello! este o fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 308 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână gelatină, fenicul, pește gumos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma jeleul, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Amprentă Din Făină De Porumb Cu Jeleu De Ardei ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Margarita Jello fotografii ale maeștrilor Jello, Mousse De Jello ~ Tort De Jello, și Pește Castron Distractiv.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții1
Scor De Sănătate42
Revista