Pește alb aburit cu morcovi Julienned și spanac cu sos de ceapă verde-lămâie
Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 201 calorii, 1g de proteine, și 19g de grăsime. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru copii, piper, oțet de vin de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Morcovi Julienned ' N ' Ceapă, Salată Romaine Cu Salam Julienned, Brânză Și Morcovi, și Pește aburit cu ghimbir și ceapă de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sos: aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați 1 T sare în apă.
Adăugați ceapa verde și blanch până când acestea sunt luminoase verde, și doar dedurizată; aproximativ 1 minut.
Se amestecă împreună coaja de lămâie, cu puțină sare și piper într-un castron mic. Aduceți câțiva centimetri de apă la foc mic la foc mediu într-o tigaie wok sau o tigaie cu sos cu 2 inci mai mare decât coșul cu aburi. Nivelul apei trebuie să fie sub fundul coșului cu aburi.
Așezați un strat de frunze de spanac în partea de sus a coșului și așezați peștele deasupra spanacului.
Presărați aproximativ linguriță de coajă de lămâie peste fiecare bucată de pește, împreună cu o măcinare de piper negru.
Așezați morcovii în coșul de aburi de jos și puneți frunzele de spanac rămase în jurul morcovilor.
Așezați aburul acoperit peste apa care fierbe și gătiți până când peștele începe să se descuameze ușor, aproximativ 10 minute.Împărțiți morcovii și spanacul între 4 farfurii încălzite pentru cină.
Așezați o bucată de pește deasupra lor și stropiți peștele și legumele cu 1 sau 2 t sos.