Pește aburit cu ghimbir
Peștele aburit cu ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $5.12 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă verde, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pește aburit cu ghimbir, Pește Aburit Cu Ghimbir, și Pește întreg aburit cu Scallions și ghimbir.
Instrucțiuni
Puneți un coș mare de aburi din bambus sau metal peste o tigaie cu apă clocotită la foc mediu.
Zdrobiți feliile de ghimbir cu partea plată a unui cuțit.
Așezați usturoiul și jumătate din fiecare ghimbir și scallions pe o farfurie care se va potrivi în interiorul aburului. Scorați pielea de pește de câteva ori cu un cuțit; condimentează cu sare și piper.
Așezați peștele cu pielea în sus pe farfurie, stropiți cu 2 lingurițe de ulei de susan și presărați zahărul.
Se amestecă sosul de soia și vinul de orez și se toarnă peste pește.
Acoperiți și aburiți peștele până când este gătit, 6 până la 12 minute, în funcție de grosime. Scoateți cu grijă placa fierbinte.
Adăugați mazărea de zăpadă la abur, condimentați cu sare, acoperiți și gătiți până la verde strălucitor, 1 până la 2 minute.
Transferați peștele într-un platou, lingurați sucurile deasupra și presărați cu restul de scallions.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei de susan și uleiul de arahide într-o tigaie la foc mare.
Adăugați ghimbirul rămas și gătiți până începe să se rumenească.
Se toarnă uleiul fierbinte peste pește.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir]()
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
Ferma noastră MacMurray 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar de la îmbătrânirea butoiului.