Pește aburit cu ghimbir

Pește aburit cu ghimbir
Peștele aburit cu ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $5.12 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă verde, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pește aburit cu ghimbir, Pește Aburit Cu Ghimbir, și Pește întreg aburit cu Scallions și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Puneți un coș mare de aburi din bambus sau metal peste o tigaie cu apă clocotită la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Zdrobiți feliile de ghimbir cu partea plată a unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați usturoiul și jumătate din fiecare ghimbir și scallions pe o farfurie care se va potrivi în interiorul aburului. Scorați pielea de pește de câteva ori cu un cuțit; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Așezați peștele cu pielea în sus pe farfurie, stropiți cu 2 lingurițe de ulei de susan și presărați zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Puneți placa în abur.
6
Se amestecă sosul de soia și vinul de orez și se toarnă peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Acoperiți și aburiți peștele până când este gătit, 6 până la 12 minute, în funcție de grosime. Scoateți cu grijă placa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Adăugați mazărea de zăpadă la abur, condimentați cu sare, acoperiți și gătiți până la verde strălucitor, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Transferați peștele într-un platou, lingurați sucurile deasupra și presărați cu restul de scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei de susan și uleiul de arahide într-o tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați ghimbirul rămas și gătiți până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
12
Se toarnă uleiul fierbinte peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
13
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
Ferma noastră MacMurray 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar de la îmbătrânirea butoiului.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista