Pesto și Covrigul de roșii uscat la soare se topește
Această rețetă servește 8 și costă 1,69 USD pe porție. O porție conține 302 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați covrigi cu aromă de ierburi, brânză mozzarella, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Bacon-Roșii Covrig Se Topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați covrigi, tăiați părțile în sus, în tigaie cu jeleu uns, 15 1/2x10 1/2x1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagel
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Întindeți 2 lingurițe de pesto peste fiecare jumătate de bagel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bagel
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Se presară cu roșii, nuci și brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când brânza este topită.