Pesto și Covrigul de roșii uscat la soare se topește
Această rețetă servește 8 și costă 1,69 USD pe porție. O porție conține 302 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați covrigi cu aromă de ierburi, brânză mozzarella, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Bacon-Roșii Covrig Se Topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 37
Așezați covrigi, tăiați părțile în sus, în tigaie cu jeleu uns, 15 1/2x10 1/2x1 inch.
Întindeți 2 lingurițe de pesto peste fiecare jumătate de bagel.
Se presară cu roșii, nuci și brânzeturi.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când brânza este topită.