Pesto Shortbread
Pesto Shortbread necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 26 calorii. Această rețetă servește 168. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, făină, blocați parmezanul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Chiftele de curcan Pesto și afine cu sos de scufundare cu iaurt Pesto, Cum se face Pesto luminat: A pentru Pesto cremos de busuioc de Avocado, și Paste con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul și parmezanul la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați usturoiul și următoarele 3 ingrediente, bătând doar până se omogenizează. Se amestecă treptat făina cu o lingură (amestecul va deveni sfărâmicios); se amestecă până când amestecul este amestecat și neted (aproximativ 2 până la 3 minute). Sau în loc să amestecați aluatul cu o lingură după adăugarea făinii, puteți apăsa ușor amestecul împreună cu mâinile și puteți lucra până se omogenizează.
Formați aluatul de pâine scurtă în bușteni de 8 (7 inci lungime). Înfășurați fiecare buștean în folie de plastic și răciți timp de 8 ore.
Tăiați buștenii în felii groase de 1/3 inch și așezați-le pe foi de copt ușor unse. Apăsați 1 nucă de pin întreagă în centrul fiecărei felii de aluat.
Coaceți la 350 timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pâinea scurtă pe rafturile de sârmă și lăsați-o să se răcească.