Pesto Pui Florentin

Pesto Pui Florentin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pesto Chicken Florentine. Această rețetă servește 4. O porție conține 498 calorii, 34G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1886 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de frunze de spanac, brânză romano, paste penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pesto Pui Florentin, Paste Pesto Florentin De Pui, și Pui prăjit și roșii Pesto Spaghetti Florentine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați usturoiul, sotati timp de 1 minut; apoi adăugați puiul și gătiți timp de 7 până la 8 minute pe fiecare parte. Când puiul este aproape de a fi gătit (nu mai este roz în interior), adăugați spanacul și sotati-l împreună timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Între timp, pregătiți sosul Alfredo conform instrucțiunilor pachetului. Când ați terminat, amestecați 2 linguri pesto; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, gătiți pastele timp de 8 până la 10 minute sau până la al dente. Clătiți sub apă rece și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați amestecul de pui / spanac în paste, apoi amestecați sosul pesto / Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6
Se amestecă bine, se acoperă cu brânză și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista