Pesto Pui Florentin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pesto Chicken Florentine. Această rețetă servește 4. O porție conține 498 calorii, 34G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1886 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de frunze de spanac, brânză romano, paste penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pesto Pui Florentin, Paste Pesto Florentin De Pui, și Pui prăjit și roșii Pesto Spaghetti Florentine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul, sotati timp de 1 minut; apoi adăugați puiul și gătiți timp de 7 până la 8 minute pe fiecare parte. Când puiul este aproape de a fi gătit (nu mai este roz în interior), adăugați spanacul și sotati-l împreună timp de 3 până la 4 minute.
Între timp, pregătiți sosul Alfredo conform instrucțiunilor pachetului. Când ați terminat, amestecați 2 linguri pesto; pus deoparte.
Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, gătiți pastele timp de 8 până la 10 minute sau până la al dente. Clătiți sub apă rece și scurgeți.
Adăugați amestecul de pui / spanac în paste, apoi amestecați sosul pesto / Alfredo.
Se amestecă bine, se acoperă cu brânză și se servește.