Pesto de spanac ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 24 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ferm frunze de busuioc, căței de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pesto de spanac (alias Pesto Spanakopita), Pesto De Spanac, și Pesto De Spanac.
Instrucțiuni
1
Așezați toate ingredientele în robotul de bucătărie. Acoperiți și procesați aproximativ 3 minute, oprind ocazional procesorul pentru a răzui părțile laterale, până când se toacă fin și se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
A se păstra acoperit la frigider până la 3 zile sau la congelator până la 3 luni.