Pesto de somon fript al lui Stephan
Pesto-ul de somon fript al lui Stephan ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 722 calorii, 50g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Pentru $7.29 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lămâi, pesto, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Pesto de somon fript al lui Stephan, E timpul pentru o băutură: Stephan ' s Sour, și Sandvișuri Cu Roșii-Pesto La Grătar.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o tigaie suficient de mare pentru a găzdui peștele.
Așezați somonul în tigaie cu pielea în jos. Treceți degetul peste carne pentru a vă asigura că toate oasele au fost îndepărtate. Folosiți clești pentru a scoate orice rămâne. Strângeți sucul dintr-o lămâie și vin alb peste pește. Marinați 15 minute.
Înveliți partea superioară a peștelui cu un strat gros de pesto. Ar trebui să aibă o grosime cuprinsă între 1/8 și 1/4 de inch și să acopere suprafața peștelui.
Puneți peștele sub broiler la aproximativ nouă centimetri de sursa de căldură. Se fierbe timp de 8 până la 10 minute pe inch de grosime sau până când fulgii de pește și carnea sunt opace. Pesto ar fi trebuit să formeze o crustă puternic rumenită.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte câteva minute. Strângeți jumătate din a doua lămâie peste pește. Feliați restul de lămâie pe jumătate în felii subțiri.
Așezați felii de lămâie pe porții individuale sau aranjați pe întregul flanc dacă serviți la masă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.