Pesto De Păpădie

Pesto De Păpădie
Pesto de păpădie ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 151 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți verdeață de păpădie, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 10 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Pesto De Păpădie, Pesto de păpădie, și Pesto De Semințe De Dovleac De Păpădie.

Instrucțiuni

1
Așezați verdeața de păpădie, uleiul de măsline, parmezanul și usturoiul într-un robot de bucătărie; amestecați până se omogenizează. Condimentează cu fulgi de sare și piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Păpădie VerdePăpădie Verde
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista