Pesto De Porc Cu Mamaliga
Pesto de porc cu Polentan este un fără gluten și fără lactate condiment. Această rețetă face 4 porții cu 450 calorii, 42G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.69 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru copii, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pesto Polenta Lasagna, Mușcături De Polenta De Pui Pesto, și Prajituri Pesto Polenta cu ceapa caramelizata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o foaie de copt cu margini în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 450 de grade F. Faceți pesto-ul: pulsați pătrunjelul, busuiocul, căpșunile, usturoiul întreg, sosul Worcestershire, coaja de lămâie și sucul de 1 lămâie într-un robot de bucătărie. Cu motorul pornit, adăugați 1/4 cană ulei de măsline. Refrigerați 3/4 cană de pesto pentru Risotto cu Pesto și mazăre. Înveliți carnea de porc cu 1/4 cană din pesto rămas.
Se amestecă restul de 1/2 cană pesto într-un bol mic cu 1 lingură de apă fierbinte și sucul de lămâie rămas; condimentează cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și rumeniți peste tot, aproximativ 4 minute.
Transferați pe foaia de copt fierbinte și prăjiți până când un termometru înregistrează 145 de grade F, aproximativ 15 minute. Între timp, gătiți polenta așa cum direcționează eticheta.
Încălziți restul de 1/2 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mediu.
Adăugați usturoiul feliat și gătiți 1 minut.
Adăugați spanacul, 3 linguri de amestec pesto și 1/4 cană de apă; gătiți, amestecând, până se ofilesc, 3 minute. Feliați carnea de porc; serviți cu polenta, spanacul și amestecul de pesto rămas. Condimentează cu sare și piper.
Grăsime 18 g (saturată 4 g)
Fotografie de Antonis Achilleos