Pesto de grădină Lucinda

Pesto de grădină Lucinda
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați pesto-ul de grădină al Lucindei. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 524 calorii. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, până la 6 căței de usturoi, brânză romano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Melasa lui Lucinda scade, Pesto de plante de grădină, și Macadamia Nut Garden Pesto Proaspăt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați busuiocul și usturoiul într-un robot de bucătărie până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați nuci de pin și brânzeturi și procesați până la amestec, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale. Cu procesor de funcționare, se toarnă ulei prin jgheab alimente într-un flux lent, constant; proces până la omogenizare. Se răcește până la 5 zile, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista