Pesto de busuioc al Emiliei Terragni
Pesto-ul de busuioc al Emiliei Terragni necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 447 calorii, 13g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză Pecorino romano, nuci de pin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Chow. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Funcționează bine ca un condiment la un preț rezonabil. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pesto de busuioc al Emiliei Terragni, Cum se face Pesto luminat: A pentru Pesto cremos de busuioc de Avocado, și Palmieri Pesto (urechi de elefant pesto de busuioc).
Instrucțiuni
Așezați frunzele de busuioc, nucile de pin, usturoiul (dacă utilizați) și un vârf de sare în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Procesați aproximativ 5 sau 6 (1 secundă) impulsuri.
Adăugați brânzeturile rase și procesați încă 5 sau 6 (1 secundă) impulsuri. Cu motorul pornit, adăugați uleiul într-un flux lent și constant și procesați până când amestecul este neted. Gustă pesto-ul și condimentează cu sare și piper.