Pesto A Depășit Halibutul
Pesto Topped Halibut este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 121 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți parmezan, frunze de busuioc, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Halibut Cu Vârf De Legume, Halibut Copt Acoperit Cu Dovlecei, Roșii, Mărar Și Feta, și Pesto Halibut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Ungeți ușor foaia de copt; deoparte.
Procesați toate ingredientele, cu excepția halibutului, în robotul de bucătărie sau blender până când sunt bine amestecate. Răspândiți uniform pe halibut.
Coaceți 15 minute sau până când fulgii de halibut cu o furculiță.
Consultați informațiile nutriționale pentru conținutul de sodiu.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa