Peste cu mamaliga si ciuperci: Merluzzo con mamaliga e Funghi

Nevoie de un cursul principal pescatarian? Pește cu Polentan și ciuperci: Merluzzo con Polentan e Funghi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $ 3.51 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 462 calorii, 38g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, unt, amestecarea făinii instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până făină de porumb la sol ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă, și Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de polenta cu Chico fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele, apa și făina de porumb într-o tigaie de dimensiuni medii. Gatiti la foc mic amestecand constant cu un tel pana cand amestecul se ingroasa (aproximativ 1/2 ora). După îndepărtarea de pe foc se amestecă 1 linguriță de unt și 1 linguriță de ulei de măsline.
Într-o tigaie sotată, gătiți ciupercile la foc mare cu 2 linguri de ulei de măsline și 1 lingură de unt timp de 3 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie sotată. Făinați ușor codul cu făina instantanee.
Puneți peștele în tigaie și adăugați 1 lingură de unt. Gatiti timp de 3 minute si apoi intoarceti.
Așezați tigaia într-un cuptor de 400 de grade F timp de 2 minute pentru a termina de gătit peștele. Sare și piper, după gust.
Așezați o mică movilă de polenta în centrul farfuriei.
Așezați codul direct deasupra mămăligii.
Întindeți câteva ciuperci în jurul peștelui și stropiți uleiul de măsline și oțetul balsamic în jurul marginii farfuriei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.