Pesmeți De Migdale Suedeze
Rusks migdale suedeze ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 169 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării scandinave. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, zahăr, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pesmeți De Migdale, Tort De Migdale Suedeze, și Bare Suedeze De Migdale De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, unt de smântână și zahăr.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă extractul. Cerneti impreuna faina, cardamomul si sifonul; adăugați alternativ cu smântână la amestecul cremă. Îndoiți în migdale. Împărțiți aluatul în șase părți; formați în rulouri (cum ar fi aluatul frigorific pentru prăjituri).
Așezați câte trei pe două foi de copt unse.
Coaceți la 350 de minute pentru aproximativ 30 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți role la bord de tăiere. Folosind un cuțit ascuțit, felia se rotește în diagonală 1/2 in. gros.
Așezați fursecurile pe foi; reveniți la cuptor și coaceți până se rumenesc. Rece; depozitați în recipiente bine acoperite.