Pescuiesc Prajiturele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Goin' Fishin' Cupcakes. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 70 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 24 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 31 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați glazura cu cremă de unt, ață dentară, paie de cocktail și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Goin 'Fishin' Chex Amestec (1/2 ), Merge La Pescuit Chex Amestec, și Gone Fishin Chowder.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Faceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes.
Se amestecă împreună glazura și 2 sau 3 picături de culoare alimentară. Frost cupcakes cu glazură albastră; trageți în sus pe glazură, folosind spatula metalică, astfel încât glazura arată ca valuri.
Pentru a face stâlpi de pescuit, tăiați fiecare paie pentru a face o bucată de 3 inci.
Tăiați ața dentară în lungimi de 3 1/2 inch. Atașați o bucată de ață dentară la capătul fiecărui paie, folosind acul, pentru a arăta ca linia de pește. Atașați 1 gustare de fructe la capătul fiecărei bucăți de ață dentară. Decorați fiecare cupcake cu un stâlp de pescuit. Depozitați ușor acoperit.