Perisoare Submarine

Perisoare Submarine
Meatball Subs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1088 calorii, 52G de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de rucola, usturoi, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 272 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Perisoare Submarine, Perisoare Submarine, și Perisoare Submarine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați muschiul măcinat într-un bol mare de amestecare și introduceți o fântână în centrul cărnii. Umpleți bine cu oul, pesmetul, ceapa, usturoiul, fulgii de ardei roșu, Worcestershire, pătrunjelul, brânza și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Mușchi De SolMușchi De Sol
Sos WorcestershireSos Worcestershire
PesmetPesmet
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PunchPunch
CarneCarne
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Se amestecă ingredientele de chiftele până se combină bine, dar nu se amestecă prea mult. Împărțiți amestecul în 4 părți egale, rulați fiecare parte în 4 bile și spațiu egal pe o foaie de copt antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Puneți chiftelele la cuptor și prăjiți aproximativ 12 minute. Deschideți o chiftelă și asigurați-vă că carnea este gătită înainte de a o scoate din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Încălziți o cratiță medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați ulei și usturoi. Când usturoiul începe să sfârâie, adăugați ierburi și piper zdrobit. Lăsați uleiul să se infuzeze timp de o jumătate de minut, apoi amestecați roșiile și condimentați sosul cu sare și piper. Aduceți sosul într-o bulă, reduceți focul și fierbeți până când chiftelele sunt scoase din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ChifteleChiftele
TomateTomate
UsturoiUsturoi
PiperPiper
IerburiIerburi
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Combinați chiftelele și sosul și îngrămădiți-le în sub rulouri, 4 chiftele pe sub. Se acoperă cu brânză mărunțită și se pune sub subs sub broiler pentru a topi brânza. Se acoperă cu busuioc mărunțit sau rucola și se servește cu o grămadă de cartofi prăjiți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
ChifteleChiftele
Sub BunSub Bun
RucolaRucola
BusuiocBusuioc
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Stropiți cartofii cu o turnare generoasă de ulei de măsline extravirgin. Aruncați cartofii cu amestec de condimente sau sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
CartofiCartofi
10
Așezați cartofii pe o foaie de copt antiaderentă și prăjiți 20 de minute sau până când sunt fragede. Dați foii de copt o agitare bună după 10 minute pentru a evita lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt

Ingrediente

1lasăBusuioc mărunțit (dulce) sau rucola mărunțită ( picant), pentru garniturăBusuioc mărunțit (dulce) sau rucola mărunțită ( picant), pentru garnitură2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(3 pumni), pesmet Italian(3 pumni), pesmet Italian3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii zdrobite în stil indesatroșii zdrobite în stil indesat7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.nucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare4creveți și cu veneSare grosieră și piper negruSare grosieră și piper negru4creveți și cu veneAmestec de condimente la grătar sau sare grosieră și piper negruAmestec de condimente la grătar sau sare grosieră și piper negru4sub-rulouri cu crustă de semolă, cu sau fără semințe de susansub-rulouri cu crustă de semolă, cu sau fără semințe de susan1lingura. otet de vin rosuou, bătutou, bătut591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(câteva mâini) frunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate(câteva mâini) frunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate1mânăO frunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate, aproximativ 2 linguriO frunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate, aproximativ 2 linguri4cuișoareusturoi, zdrobit și tocatusturoi, zdrobit și tocat4cuișoareusturoi, zdrobit și tocatusturoi, zdrobit și tocat6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.mușchi de solmușchi de sol23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extra-virgin (2 rotații în jurul tigaiei)ulei de măsline extra-virgin (2 rotații în jurul tigaiei)4creveți și cu veneUlei de măsline extravirgin, pentru acoperireUlei de măsline extravirgin, pentru acoperire1(vinete)ceapa, tocata finceapa, tocata fin1Bucăți de caramele Heath Baroregano uscatoregano uscat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(o pereche de pumni) Parmigiano ras sau Romano(o pereche de pumni) Parmigiano ras sau Romano1Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți41 litru de lapte integral, la temperatura camereicartofi cu piele albă, tăiați fiecare în 8 pene pe lungimecartofi cu piele albă, tăiați fiecare în 8 pene pe lungime4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil10-uncie bag shredded Provolone sau italiană 4-brânză amestec10-uncie bag shredded Provolone sau italiană 4-brânză amestec2Bucăți de caramele Heath Bar(câteva picături) sos Worcestershire(câteva picături) sos Worcestershire
DificultateExpert
Gata În52 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista