Meatball Subs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1088 calorii, 52G de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de rucola, usturoi, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 272 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Perisoare Submarine, Perisoare Submarine, și Perisoare Submarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați muschiul măcinat într-un bol mare de amestecare și introduceți o fântână în centrul cărnii. Umpleți bine cu oul, pesmetul, ceapa, usturoiul, fulgii de ardei roșu, Worcestershire, pătrunjelul, brânza și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Sare și Piper
Mușchi De Sol
Sos Worcestershire
Pesmet
Pătrunjel
Brânză
Usturoi
Ceapă
Punch
Carne
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Se amestecă ingredientele de chiftele până se combină bine, dar nu se amestecă prea mult. Împărțiți amestecul în 4 părți egale, rulați fiecare parte în 4 bile și spațiu egal pe o foaie de copt antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Puneți chiftelele la cuptor și prăjiți aproximativ 12 minute. Deschideți o chiftelă și asigurați-vă că carnea este gătită înainte de a o scoate din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Încălziți o cratiță medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați ulei și usturoi. Când usturoiul începe să sfârâie, adăugați ierburi și piper zdrobit. Lăsați uleiul să se infuzeze timp de o jumătate de minut, apoi amestecați roșiile și condimentați sosul cu sare și piper. Aduceți sosul într-o bulă, reduceți focul și fierbeți până când chiftelele sunt scoase din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Chiftele
Tomate
Usturoi
Piper
Ierburi
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Combinați chiftelele și sosul și îngrămădiți-le în sub rulouri, 4 chiftele pe sub. Se acoperă cu brânză mărunțită și se pune sub subs sub broiler pentru a topi brânza. Se acoperă cu busuioc mărunțit sau rucola și se servește cu o grămadă de cartofi prăjiți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Topită
Chiftele
Sub Bun
Rucola
Busuioc
Cartofi Prăjiți
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Stropiți cartofii cu o turnare generoasă de ulei de măsline extravirgin. Aruncați cartofii cu amestec de condimente sau sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Amestec De Condimente
Cartofi
10
Așezați cartofii pe o foaie de copt antiaderentă și prăjiți 20 de minute sau până când sunt fragede. Dați foii de copt o agitare bună după 10 minute pentru a evita lipirea.