Pere Roșii
Pere Crimson ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 97 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 45 de minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 6 fani. Un amestec de zahăr, suc de lămâie, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Jefferson ' s Crimson, Salată De Varză Crimson, și Orez Purpuriu.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Se amestecă zahărul, apa și sucul de lămâie într-o caserolă de 2 litri fără grăsime până se dizolvă zahărul.
Curățați perele (nu miez și nu îndepărtați tulpinile).
Tăiați felia din partea de jos a fiecărei pere, astfel încât să stea în poziție verticală atunci când este servită. Aranjați perele în caserolă, întorcând perele pentru a acoperi cu amestec de zahăr.
Acoperiți și coaceți 45 până la 60 de minute sau până când perele sunt fragede când sunt străpunse cu furculița. Îndepărtați cu grijă perele; se toarnă amestecul de zahăr din caserolă și se aruncă. Înlocuiți perele în caserolă. Puneți și scurgeți zmeura în sită peste pere. Întoarceți perele pentru a acoperi cu sirop de zmeură. Se răcește 30 de minute.
Acoperiți și refrigerați aproximativ 12 ore, întorcând perele ocazional pentru a acoperi uniform cu sirop de zmeură. Pentru a servi, așezați perele în poziție verticală în vasele de desert.
Se toarnă sirop de zmeură peste fiecare pere.