Pere Roșii

Pere Roșii
Pere Crimson ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 97 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 45 de minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 6 fani. Un amestec de zahăr, suc de lămâie, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Jefferson ' s Crimson, Salată De Varză Crimson, și Orez Purpuriu.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă zahărul, apa și sucul de lămâie într-o caserolă de 2 litri fără grăsime până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Curățați perele (nu miez și nu îndepărtați tulpinile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Tăiați felia din partea de jos a fiecărei pere, astfel încât să stea în poziție verticală atunci când este servită. Aranjați perele în caserolă, întorcând perele pentru a acoperi cu amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Acoperiți și coaceți 45 până la 60 de minute sau până când perele sunt fragede când sunt străpunse cu furculița. Îndepărtați cu grijă perele; se toarnă amestecul de zahăr din caserolă și se aruncă. Înlocuiți perele în caserolă. Puneți și scurgeți zmeura în sită peste pere. Întoarceți perele pentru a acoperi cu sirop de zmeură. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Acoperiți și refrigerați aproximativ 12 ore, întorcând perele ocazional pentru a acoperi uniform cu sirop de zmeură. Pentru a servi, așezați perele în poziție verticală în vasele de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
7
Se toarnă sirop de zmeură peste fiecare pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista