Pere poșate cu sos de vanilie

Pere poșate cu sos de vanilie
Pere poșate cu sos de vanilie este o garnitură vegetariană fără gluten și lacto-ovo . Pentru 1,16 dolari per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este suficientă pentru 6 porții, cu 539 de calorii , 4 g de proteine și 12 g de grăsimi fiecare. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de vanilie, zahăr, suc de lămâie și coajă de lămâie. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Cu un scor de 0% , acest preparat este îmbunătățibil. Pere poșate cu cremă fraîche de miere și mure, Pere poșate cu ganache de ciocolată și Pere poșate stacojii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță groasă de 2 litri, combinați 1/3 cană de zahăr și amidonul de porumb; adăugați treptat laptele și smântâna, amestecând până la omogenizare. Aduceți la fierbere la foc mediu; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Congelată Topping Bătut DecongelatCutie Congelată Topping Bătut Decongelat
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Luați de pe foc.
3
Adăugați treptat o cantitate mică de amestec fierbinte peste gălbenușurile de ou; puneți totul înapoi în tigaie, amestecând constant. Gătiți și amestecați la foc mediu-mic timp de 15 minute sau până când amestecul se îngroașă ușor (nu fierbeți). Încorporați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Turnați într-un bol; așezați o bucată de hârtie cerată sau folie alimentară deasupra sosului. Acoperiți și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Într-un bol mare, combinați 6 căni de apă și 1 lingură de suc de lămâie. Curățați cu grijă perele, lăsând codițele atașate. Scufundați imediat perele în apa cu lămâie. Într-o cratiță mare, combinați coaja de lămâie și zahărul rămas, apa și sucul de lămâie. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Adăugați batonul de scorțișoară, cuișoarele și perele. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 20-25 de minute sau până când perele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Scoateți cu grijă perele pe o farfurie. Aruncați batonul de scorțișoară și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Stropiți perele cu sirop. Acoperiți lejer și dați la frigider timp de 2-3 ore. Pentru servire, așezați perele pe farfurii de desert; stropiți cu sos de vanilie rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista