Pere Persane Braconate
Dacă aveți în jur 45 minute pentru a petrece în bucătărie, perele persane braconate ar putea fi un excelent fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 310 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, fistic, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pere Persane Braconate, Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate, și Pere Braconate.
Instrucțiuni
Cojiți și miez de pere, lăsând tulpinile intacte. Feliați aproximativ 1/4 inch de la baza fiecărei pere, astfel încât să stea plat.
Combinați apa și următoarele 7 ingrediente (apă prin cuișoare) într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Adăugați pere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute sau până se înmoaie.
Îndepărtați perele și caisele din lichidul de gătit folosind o lingură cu fante; răciți perele și caisele. Aduceți lichidul de gătit la fierbere; gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 15 minute). Strecurați lichidul de gătit printr-o sită peste un castron; aruncați solidele. Chill.
Combinați caisele, firimiturile de napolitane și 1 lingură de fistic. Umpleți aproximativ 2 linguri de amestec de caise în fiecare cavitate de pere.
Așezați perele în fiecare din cele 4 boluri. Puneți 1/4 cană de sirop peste fiecare pere; presărați fiecare cu 1 lingură de fistic.
Notă: folosiți un baller de pepene galben pentru a miezui perele.