Pere Gingered în cupe Phyllo
Perele Gingered în cupe Phyllo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 153 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați phyllo, zahăr brun, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Suc de fructe și pere, Pere Cu Ghimbir Gătite Lent, și Pere Caramel în cuiburi Phyllo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.Aranjați o foaie de filo pe o tăietură mare (asigurați-vă că acoperiți foile de filo rămase cu un prosop de hârtie ușor umed sau folie de plastic) și periați blatul cu unt topit. Aranjați o altă foaie deasupra primei foi și repetați, alternând untul și filoul, până când există 6 straturi.
Ungeți stratul superior cu unt.Folosind un cuțit ascuțit, tăiați filoul în 12 pătrate de aproximativ 4 pe 4 inci. Montați 1 pătrat perfect în fiecare godeu al unei tigaie de briose cu 12 godeuri, apăsând ușor filoul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale fiecărui godeu.
Coaceți până când aluatul este ușor rumenit și crocant, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați-o să se răcească pe un suport de sârmă. Când cupele sunt reci, scoateți-le din tigaie și lăsați-le deoparte. Cupele pot fi păstrate la temperatura camerei într-un recipient etanș până la 2 zile.Pentru pere: curățați, înjumătățiți și miezuiți perele.
Tăiați în zaruri medii (ar trebui să aveți aproximativ 2 căni) și dați deoparte.Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu până la spumare.
Presărați zahărul brun deasupra și gătiți până când amestecul clocotește și zahărul s-a dizolvat, aproximativ 3 minute.
Așezați smântâna, zahărul brun și vanilia într-un castron mare și bateți energic până se formează vârfuri rigide, aproximativ 5 minute.
Se adauga smantana si se amesteca pana cand doar incorporated.To serviți, împărțiți perele gingered și sucurile lor printre cupele phyllo și acoperiți cu frisca.