Pere caramelizate cu înghețată Dulce de Leche
Perele caramelizate cu înghețată Dulce de Leche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 374 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de unt, înghețată dulce de leche, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aragaz pere prăjite cu Dulce de Leche, Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), și Dulce De Leche plăcintă cu înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați perele într-un castron mare; aruncați cu suc de lămâie și vanilie. Topiți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați zahăr; agitați tigaia pentru a răspândi zahărul uniform.
Așezați perele, tăiate cu fața în jos, în tigaie; stropiți cu orice amestec de suc de lămâie rămas din castron. Gatiti pana cand zaharul incepe sa se dizolve si amestecati bule peste tot, scuturand tigaia des, aproximativ 5 minute.
Transferați tigaia în cuptor.
Coaceți perele până când sunt moi și sucurile sunt aurii, aproximativ 15 minute. Împărțiți perele între farfurii. Acoperiți fiecare jumătate de pere cu o lingură de înghețată.
Stropiți cu sos din tigaie și serviți.