Perele braconate cu Vinaigrette de vin necesită aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 357 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, fasole de vanilie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 4 fani. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pere De Vin Roșu, Pere De Vin Roșu, și Pere Fiert În Vin.
Instrucțiuni
1
Tăiați plat fundul de pere, și să le stea în poziție verticală în partea de jos a unui vas mare stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Turnați vinul și apa în oală și întoarceți flacăra la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se presară cu zahăr și se adaugă fasole de vanilie, anason stelat, băț de scorțișoară și coji de lămâie și portocală. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Chile Scotch Bonet, Tocat
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scoateți oala din aragaz și lăsați să se răcească complet. Rezervați 1/4 cană lichid de braconaj.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați perele într-un bol, acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați 2 pere fierte într-un blender sau robot de bucătărie și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Scoateți într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Bateți în ulei de nucă, oțet de vin roșu și lichid de braconaj rezervat. Condimentează cu sare și piper după gust. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De Nuc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Puneți perele în boluri individuale și acoperiți cu sos.