Pere braconate cu Vinaigrette de vin

Pere braconate cu Vinaigrette de vin
Perele braconate cu Vinaigrette de vin necesită aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 357 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, fasole de vanilie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 4 fani. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pere De Vin Roșu, Pere De Vin Roșu, și Pere Fiert În Vin.

Instrucțiuni

1
Tăiați plat fundul de pere, și să le stea în poziție verticală în partea de jos a unui vas mare stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Turnați vinul și apa în oală și întoarceți flacăra la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se presară cu zahăr și se adaugă fasole de vanilie, anason stelat, băț de scorțișoară și coji de lămâie și portocală. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Scoateți oala din aragaz și lăsați să se răcească complet. Rezervați 1/4 cană lichid de braconaj.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Transferați perele într-un bol, acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați 2 pere fierte într-un blender sau robot de bucătărie și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Scoateți într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Bateți în ulei de nucă, oțet de vin roșu și lichid de braconaj rezervat. Condimentează cu sare și piper după gust. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De NucUlei De Nuc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Puneți perele în boluri individuale și acoperiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista