Pere Bosc Prăjite Cu Miere

Pere Bosc Prăjite Cu Miere
Pere Bosc prăjite cu miere este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 212 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de înghețată, piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere Bosc prăjite cu glazură de rodie, Pere Bosc caramelizate cu unt de alune, și Pere Bosc condimentate cu Chai cu tort de lire pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Turnați untul într-o tigaie mare. Înclinați tigaia pentru a acoperi cu untul. Aranjați perele într-un singur strat, tăiați părțile în jos. Prăjiți 20-25 de minute sau până se înmoaie când este străpuns cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuțitCuțit
3
Combinați oțetul și mierea. Se amestecă amestecul peste pere și se coace încă 5 minute. Aranjați jumătățile de pere pe fiecare dintre cele 10 farfurii de desert. Puneți sucuri de tigaie deasupra, adăugați piper și 1/4 cană înghețată; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
OțetOțet
PiperPiper
MiereMiere
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista