Perciatelli cu Bolognese

Perciatelli cu Bolognese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Perciatelli cu Bolognese. Această rețetă servește 4 și costă 8,84 USD pe porție. O porție conține 1899 calorii, 91G de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 59 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Un amestec de sare și piper, friptură de fustă măcinată, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Perciatelli cu dovlecei și pesmet, Perciatelli Le Cirque cu ardei și vinete, și Perciatelli Cu Roșii Prăjite Și Vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o caserolă mare din fontă sau olandeză la foc mediu, încălziți puțin ulei de măsline și apoi adăugați pancetta, porcini, usturoi, ceapă și morcovi. Ar trebui să gătească lent și ușor maro, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Într-o altă caserolă mare la foc mediu, rumeniți carnea încet în ulei de măsline până când are o culoare frumoasă și maro. Acest proces ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute și amestecul trebuie agitat frecvent, astfel încât să nu se lipească. Sare și piper din belșug. Apoi adăugați pasta de roșii și sotati timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Când ați terminat, deglazați oala cu legumele adăugând 1 cană de vin roșu. Apoi, adăugați legumele și pancetta în oală cu carnea. Apoi adăugați vinul roșu rămas pentru a degrada oala. Răzuiți toate bucățile și bucățile care s-ar putea acumula și reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Apoi adăugați bulionul de pui, laptele, roșiile zdrobite și coaja de brânză și fierbeți foarte ușor timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți cojile de brânză și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Lăsați sosul să stea și să se răcească înainte de utilizare; este chiar mai bine a doua zi! Finalizați sosul cu busuiocul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Se fierbe 2 galoane de apă sărată și se adaugă pastele perciatelli. Gatiti pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Scurgeți toate, cu excepția a 1/2 cană de apă din paste și puneți pastele direct în oala cu sos bolognese. Se fierbe timp de 2 minute pentru a încorpora sosul în paste, adăugând apa rezervată pentru paste, după cum este necesar. Terminați cu Pecorino Romano măcinat, busuioc rupt și o picătură de ulei de măsline extra-virgin deasupra. Poftă bună!
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
BologneseBolognese
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista