Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Perciatelli cu Bolognese. Această rețetă servește 4 și costă 8,84 USD pe porție. O porție conține 1899 calorii, 91G de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 59 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Un amestec de sare și piper, friptură de fustă măcinată, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Perciatelli cu dovlecei și pesmet, Perciatelli Le Cirque cu ardei și vinete, și Perciatelli Cu Roșii Prăjite Și Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o caserolă mare din fontă sau olandeză la foc mediu, încălziți puțin ulei de măsline și apoi adăugați pancetta, porcini, usturoi, ceapă și morcovi. Ar trebui să gătească lent și ușor maro, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Într-o altă caserolă mare la foc mediu, rumeniți carnea încet în ulei de măsline până când are o culoare frumoasă și maro. Acest proces ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute și amestecul trebuie agitat frecvent, astfel încât să nu se lipească. Sare și piper din belșug. Apoi adăugați pasta de roșii și sotati timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New York
Apă Pentru A Permite
4
Când ați terminat, deglazați oala cu legumele adăugând 1 cană de vin roșu. Apoi, adăugați legumele și pancetta în oală cu carnea. Apoi adăugați vinul roșu rămas pentru a degrada oala. Răzuiți toate bucățile și bucățile care s-ar putea acumula și reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Apoi adăugați bulionul de pui, laptele, roșiile zdrobite și coaja de brânză și fierbeți foarte ușor timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Apă Pentru A Permite
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scoateți cojile de brânză și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Lăsați sosul să stea și să se răcească înainte de utilizare; este chiar mai bine a doua zi! Finalizați sosul cu busuiocul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Se fierbe 2 galoane de apă sărată și se adaugă pastele perciatelli. Gatiti pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Scurgeți toate, cu excepția a 1/2 cană de apă din paste și puneți pastele direct în oala cu sos bolognese. Se fierbe timp de 2 minute pentru a încorpora sosul în paste, adăugând apa rezervată pentru paste, după cum este necesar. Terminați cu Pecorino Romano măcinat, busuioc rupt și o picătură de ulei de măsline extra-virgin deasupra. Poftă bună!