Peppernotter (fursecuri de Crăciun scandinave)

Peppernotter (Prăjituri de Crăciun scandinave) este un aperitiv care servește 48. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate și lacto ovovegetariană are 79 de calorii, 2 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Pentru 10 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Va fi un succes la evenimentul tău de Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână făină, piper măcinat, zahăr de cofetă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 24%, ceea ce este destul de rău. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Peppernotter (prăjituri scandinave de Crăciun), prăjituri scandinave cu migdale și prăjituri de Crăciun: prăjituri norvegiene de Crăciun, semilune de conserve de prune condimentate de morcovi și portocale de ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți mai multe foi de copt.
Bateți ouăle, zahărul alb și zahărul brun într-un castron până când zahărul s-a dizolvat, apoi bateți în sucul de lămâie, migdalele, praful de copt, scorțișoara, ghimbirul, piperul negru, ienibaharul și cuișoarele până se combină bine.
Amestecați făina pentru a face un aluat lipicios.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și frământați aluatul timp de 1 până la 2 minute, adăugând mai multă făină dacă este necesar, pentru a obține un aluat neted și lucrabil. Ciupiți bucăți de aluat și rulați-le în bile de aproximativ 1 1/2 inch în diametru și puneți biluțele pe foile de copt pregătite la cel puțin 1 inch una de cealaltă.
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand o scobitoare introdusa in centrul unui fursec iese curata, aproximativ 25 de minute.
Scoateți imediat din foi pe rafturile de răcire pentru a preveni ca cookie-urile să devină prea tari.
Amestecați zahărul de cofetarie și apa pentru a face o glazură și stropiți fiecare prăjitură cât timp este ușor caldă cu aproximativ 1/2 linguriță, răspândindu-l în partea de sus a prăjiturii.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.