Pepper Poppadoms
Pepper Poppadoms ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 138 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați asafoetida, bicarbonat de sodiu, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Poppadoms creveți picante, Pesto de ardei roșu prăjit parmezan anghinare umplute cu 5 minute de ardei roșu Hollandaise, și Avocado Zdrobit, Ardei Gras Prăjit Și Ardei Jack Quesadillas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, combinați făina de gram negru, semințele de chimen, bicarbonatul de sodiu, asafoetida, piperul negru și un vârf mare de sare kosher.
Adăugați jumătate de apă și lucrați în amestec cu mâinile. Adăugați treptat mai multă apă până când aluatul se ține împreună. Adăugați treptat uleiul și frământați într-un aluat foarte rigid. Acoperiți și lăsați deoparte cel puțin două ore.
Scoateți din castron și frământați cu mâinile unse până când este foarte flexibil, aproximativ 5 minute. Folosind o măsură de lingură, împărțiți în 12 până la 15 bile mici.
Rulați fiecare bilă în runde foarte subțiri cu un sucitor pe o suprafață ușor unsă. Rundele trebuie să fie uniform subțiri și cu diametrul de aproximativ 6 inci.
Spaționați aluatul pe foi de copt cu margini și uscați-l în lumina directă a soarelui până se usucă complet, 24 până la 48 de ore. Alternativ, uscați în cuptor la cea mai mică căldură posibilă timp de 4 până la 6 ore sau într-un deshidratator. Păstrați papadele uscate într-un recipient etanș până la 6 luni. Pentru a servi, încălziți direct peste o flacără deschisă sau un grătar cu gaz până când este ușor prăjit. Alternativ, preîncălziți broilerul la mare și fierbeți până se prăjește ușor.