Pepite De Pui Fragede

Pepite De Pui Fragede
Pepite de pui fragede ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 201 calorii, 28G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână albuș de ou, piept de pui, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Pui fraged pentru doi, Pui fraged pentru doi, și Împachetări Fragede De Pui.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați firimiturile de pâine și brânza. Într-un castron puțin adânc, bateți albușul de ou. Înmuiați bucățile de pui în albuș de ou, apoi puneți-le în pungă și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
PesmetPesmet
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BrânzăBrânză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
2
Loc într-un 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se coace, neacoperit, la 400 cm.timp de 12-15 minute sau pana cand nu mai este roz, intorcandu-se o data.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Tipul Elementului De Meniu

Pepitele de pui pot fi asociate cu vin alb, băutură alcoolică și Ingredient. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Olivier Leflaive Puligny-Montrachet. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 54 de dolari.
Olivier Leflaive Puligny-Montrachet
Olivier Leflaive Puligny-Montrachet
Este un vin glorios cu arome foarte distincte: pastă de migdale, Ferigi, fructe exotice, flori albe cu aciditate discretă la gust și un finisaj neted, impresionant de lung. Vinul este vinificat în conformitate cu principiul" cuv Ark.Ronde", adică amestecarea vinurilor din loturi diferite și complementare. În recoltele recente, 12 parcele diferite în denumirea de Puligny-Montrachet cuprind amestecul.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista