Pepite De Pui De Casă

Pepite De Pui De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pepite de pui de casă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 293 calorii. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ou, usturoi granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pepite De Pui De Casă, Pepite De Pui De Casă, și Pepite De Pui De Casă.

Instrucțiuni

1
Așezați făina într-o pungă de plastic resigilabilă și condimentați cu usturoiul, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Așezați bucățile de pui în pungă cu făina și aruncați pentru a acoperi (lucrați în loturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Transferați pesmetul pe o farfurie cu margini, condimentați cu sare și piper și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4
Bateti oul si 1 lingura de apa intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Scoateți o bucată de pui din făină, înmuiați amestecul de ouă, apoi pesmetul, apăsând ușor firimiturile în pui și așezați pe o farfurie curată. Repetați cu bucățile rămase de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați bucățile de pui în tigaie (lucrați în loturi dacă este necesar) și rumeniți pe fiecare parte, aproximativ 8 minute în total. Folosiți o spatulă pentru a transfera pepitele de pui pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Sare cât este fierbinte și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista