Pepite De Pui De Casă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pepite de pui de casă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 293 calorii. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ou, usturoi granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pepite De Pui De Casă, Pepite De Pui De Casă, și Pepite De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Așezați făina într-o pungă de plastic resigilabilă și condimentați cu usturoiul, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Așezați bucățile de pui în pungă cu făina și aruncați pentru a acoperi (lucrați în loturi).
Transferați pesmetul pe o farfurie cu margini, condimentați cu sare și piper și dați deoparte.
Bateti oul si 1 lingura de apa intr-un bol mediu.
Scoateți o bucată de pui din făină, înmuiați amestecul de ouă, apoi pesmetul, apăsând ușor firimiturile în pui și așezați pe o farfurie curată. Repetați cu bucățile rămase de pui.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați bucățile de pui în tigaie (lucrați în loturi dacă este necesar) și rumeniți pe fiecare parte, aproximativ 8 minute în total. Folosiți o spatulă pentru a transfera pepitele de pui pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Sare cât este fierbinte și servește.