Pepene Verde Rom Noroi
Pepene verde Rom Slush este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 129 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de fructe de rom, pepene verde, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Pepene Verde, Căpșuni Pepene Verde, și Căpșuni-pepene verde.
Instrucțiuni
Tăiați coaja de pepene verde și aruncați-o.
Tăiați fructele în bucăți de 1/2 inch.
Căptușiți o tigaie de 10 pe 15 inci cu folie de plastic. Aranjați fructele pe folie într-un singur strat. Congelați până când este ferm, 1 până la 2 ore; dacă faceți înainte, transferați bucăți congelate într-o pungă de congelator.
Într-un blender, combinați jumătate din sucul de ananas, romul și sucul de lămâie. Vârtej, scăzând treptat în jumătate din bucățile de pepene verde înghețate, până când se curăță ușor. Îndulciți după gust cu zahăr și turnați într-un ulcior sau direct în pahare. Repetați pentru a face un al doilea lot.