Pepene Verde Mojito Cocktail Pops

Pepene Verde Mojito Cocktail Pops
Această rețetă fără gluten și vegană servește 5 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 70 de calorii. Vara va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, rom, pepene verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pepene Verde Mojito Pops, Strawberry Mojito Ice Pops, și Marionberry (Mure) Mojito Ice Pops pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În blender, așezați toate ingredientele, cu excepția feliilor de var. Acoperiți; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Împărțiți amestecul în pahare de hârtie de 5 (5 oz). Acoperiți cupele cu folie; introduceți stick-ul de ambarcațiuni în centrul fiecărui pop. Congelați aproximativ 8 ore sau până la îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Se ornează cu felii proaspete de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Revista