Pepene Galben Și Mentă Pops
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 25 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, mentă plus 2 lingurițe de mentă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pepene verde-arbust de menta cu pepene verde, Salată Galbenă De Dovlecei Și Pepene Verde, și Salată de pepene roșu și galben.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și 3/4 cană (180 ml) apă într-o cratiță medie. Aduceți-le la fierbere, amestecând des pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți. Se fierbe până când siropul se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Scoateți cratița de pe foc. Se amestecă crenguțele de mentă și se lasă tigaia să stea, neacoperită, până când siropul se răcește complet.
Scurgeți siropul într-o sită de sârmă peste un castron, strângând menta între vârful degetelor pentru a extrage ultimele picături; aruncați menta.
Pur și simplu pepene verde într-un procesor de alimente sau blender. (Dacă doriți, lăsați o parte din pepene verde în bucăți mici, care sunt suficient de mici pentru a se potrivi în matriță.)
Se toarnă pur și simplu într-un castron. Se amestecă suficient sirop de mentă pentru a face un amestec foarte dulce (Vezi sfaturi). Se amestecă menta feliată. Împărțiți pur și simplu în mod egal între cele opt forme de gheață, lăsând puțin spațiu liber în partea de sus a fiecărei matrițe pentru a permite extinderea. Acoperiți matrițele cu capacele (adăugând bețișoare de lemn, dacă este necesar).
Înghețați PoP - urile până când sunt solide, cel puțin 4 ore. (PoP-urile pot fi înghețate până la 1 săptămână.) Pentru a servi, treceți scurt fundul matrițelor sub apă călduță și desfaceți-l.
Sfaturi de la profesioniști
Perfect Pops Pops oamenilor
Iată câteva sfaturi pentru a profita la maximum de PoP-urile dvs. înghețate: există multe opțiuni diferite pentru matrițe de gheață, în diferite forme și cu mânerele noastre fără mânere. Dacă matrițele dvs. necesită bețe de lemn pentru mânere, asigurați-vă că cumpărați o cantitate suficientă pentru a nu rămâne scurt. Le veți găsi la magazinele de artizanat. Cantitatea de sirop adăugată la fructul pur și simplu se va schimba în funcție de dulceața naturală a fructului, deci ajustați-o după cum este necesar. Amestecul de fructe pop va părea mai puțin dulce atunci când este mâncat.PoP - urile se vor extinde ușor atunci când sunt înghețate, așa că lăsați puțin spațiu pentru cap în partea de sus a fiecărei forme.
Retipărit cu permisiunea Chelsea Market Cookbook: 100 de rețete de la Premier Indoor Food Hall din New York de Michael Phillips cu Rick Rodgers. Text copyright 2013 Jamestown Premier Chelsea Market L. P.; fotografie Copyright 2013 Jennifer mai. Publicat de Stewart, Tabori & Chang.