Penne cu ton, capere și fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu ton, capere și fasole. O porție conține 513 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, fasole cannellini, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Penne cu Tunan și capere, Penne Cu Conopidă Și Capere, și Penne cu roșii, măsline și capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați paste și gătiți până la al dente, aproximativ 11 minute sau ca etichetă de pachet direcționează.
Puneți tonul și uleiul din cutie într-un vas mic rezistent la căldură și fulgați ușor cu o furculiță.
Adăugați fasole, capere și suc de lămâie. Amestecați pentru a combina, având grijă să nu zdrobiți fasolea. Oală în 1/2 cană de apă clocotită din oală cu paste.
Scurgeți pastele și reveniți la oală.
Adăugați amestecul de ton și uleiul de măsline; aruncați ușor.
Se presară parmezan ras, se acoperă cu busuioc și se servește cald.