Penne cu sparanghel și ciuperci
Penne cu sparanghel și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sparanghel, usturoi, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este spectaculos. Încercați Penne cu sparanghel și ciuperci, Penne cu sparanghel și ciuperci, și Penne cu ciuperci, roșii uscate la soare și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și sotati usturoiul până se rumenesc ușor.
Puneți ciupercile în tigaie și gătiți 5 minute.
Se amestecă în sparanghel și se gătește 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă roșiile. Condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Așezați pastele penne în oală, gătiți timp de 8 până la 10 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Amestecați smântâna grea în tigaie și continuați să gătiți 10 minute, până când sosul se îngroașă.
Serviți peste pastele fierte.