Penne cu spanac și usturoi
Penne cu spanac și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 158 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă mov, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Penne cu spanac și cârnați, Penne cu sos de spanac, și Salată De Spanac Penne.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea. Rezervați 3 linguri de apă pentru paste; scurgeți pastele.
Combinați apa rezervată pentru Paste, 1 linguriță de ulei de măsline și suc de lămâie într-un castron mic; pus deoparte.
În timp ce pastele se gătesc, puneți o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați migdale și gătiți, amestecând continuu, 1 până la 2 minute sau până la prăjit. Pune migdalele deoparte.
Înveliți tigaia cu spray de gătit; adăugați 1 linguriță de ulei rămas. Reveniți la foc mediu-mare până când uleiul este fierbinte.
Tăiați feliile de ceapă în jumătate; adăugați ceapa și usturoiul în tigaie. Gatiti, amestecand continuu, 4 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând continuu, 2 minute; se amestecă migdalele, sarea și piperul. Se amestecă amestecul de apă rezervat pentru paste.
Adăugați paste și aruncați ușor.