Penne cu sos Arrabbiata Vegan
Penne cu sos Arrabbiata Vegan necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 155 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți busuioc, roșii, paste penne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Penne în sos picant de roșii (Penne all ' Arrabbiata), Penne all ' Arrabbiata (Penne picant) cu noua stație Lewis Sangiovese, și Penne all ' Arrabbiata {paste Penne picante} - 50 de schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare-Ruth Rogers și Rose Gray.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Încălziți uleiul de măsline și gătiți usturoiul doar până se înmoaie.
Adăugați ingredientele rămase. Se fierbe la foc mic și se gătește cel puțin 3 ore.
Adăugați pastele penne fierte și lăsați să stea cel puțin 5 minute înainte de a amesteca și servi.