Penne cu rucola și Pesto de nucă
Penne cu pesto de rucola și nucă ia în jur 27 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,71 USD pe porție. Acest fel principal are 433 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați penne rigate, sol, usturoi crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Penne cu pesto de rucola și nuci, Pesto De Rucola Cu Fistic Cu Penne Și Broccolini Sotate, și Penne Cu Pesto De Rucola Cu Fistic Și Legume Glazurate Balsamice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Intr-o cratita mica la foc mediu gatiti usturoiul in ulei 5 minute, apoi scoateti tigaia de pe aragaz. Umpleți robotul de bucătărie cu rucola, ambalat slab.
Adăugați nuci și 1/2 din uleiul cald și ambii căței de usturoi în rucola din procesor.
Adăugați nucșoară, sare și piper în vasul procesorului, puneți capacul la loc și pulsați măcinați amestecul într-o pastă groasă.
Adăugați orice rucola rămasă la procesor și macinați în pastă pulsând din nou procesorul.
Transferați pasta de rucola într-un castron mare pentru paste. Se amestecă uleiul rămas și brânza. Gustați sosul pesto și reglați condimentele.
În timp ce gătiți penne la instrucțiunile de ambalare pentru al dente, urmăriți ora. După aproximativ 6 minute, adăugați fasole verde în oala pentru paste. Fasolea se va găti împreună cu pastele în ultimele 2 sau 3 minute.
Scurgeți pastele și fasolea împreună într-o strecurătoare, apoi transferați pastele fierbinți și fasolea în vasul pentru paste cu pesto-ul în fund. Aruncați pastele și fasolea cu pesto timp de 2 până la 3 minute pentru a combina și acoperi uniform pastele și fasolea cu sosul pesto.