Penne cu legume de primăvară

Penne cu legume de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sparanghel, paste penne, mazăre de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Penne Cu Legume De Primăvară, Penne Cu Moreluri Și Legume De Primăvară, și Penne Cu Creveți, Feta Și Legume De Primăvară.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați sparanghel și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați mazăre și gătiți încă 2 minute.
Se transferă într-un castron mare; pus deoparte.
Adăugați pastele în apă clocotită și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Așezați pastele în castron cu sparanghel și mazăre. Aruncați cu ulei de măsline, parmezan, sare și piper.