Penne cu cârnați și sos de roșii
Penne cu cârnați și sos de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,76 USD pe porție. O porție conține 683 calorii, 26g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 15 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, parmigiano-reggiano plus suplimentar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Penne cu sos picant de cârnați-roșii, Penne Rigate cu cârnați picant și dovlecei în sos de cremă de roșii, și Penne cu sos de roșii și ardei dulci (Saporit Penne "Il Frantoio") pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați carne de cârnați și gătiți, amestecând pentru a rupe bucăți mari, până când carnea este rumenită și tocmai gătită, 5 până la 7 minute.
Transferați carnea într-un castron folosind o lingură cu fante și adăugați ardeiul gras și usturoiul în grăsime în tigaie. Reduceți căldura la moderat și gătiți, amestecând ocazional, până când piperul este doar fraged și usturoiul este auriu, 5 până la 6 minute.
Adăugați vin și cârnați și fierbeți, răzuind bucăți maro pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn, până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile cu sucul și piperul negru și fierbeți, rupând roșiile cu lingura, până când sosul este ușor îngroșat, 6 până la 8 minute.
În timp ce sosul se gătește, gătiți pastele într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită până la al dente. Rezervați 1/2 cană de paste-apă de gătit, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare și reveniți la oală.
Adăugați sos și brânză în paste și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați apă de gătit dacă este necesar pentru a umezi. Condimentați pastele cu sare și piper și serviți cu brânză suplimentară.